BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Güzel Sanatlar Lisesi

Şbt

Bingöl’de Bilim Yolculuğunun sanat durağı olan Bingöl Güzel Sanatlar Lisesinde bu hafta İbni Sina Ortaokulu öğrencilerimiz müzik ve görsel sanatlar atölyelerine katıldı.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı " Dilimizin Zengillikleri " projesi dahilinde ortaöğretim öğrencilerini kapsayan Deyimler ve Atasözü Okumaları, resim sergimizden kareler.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Gazi Ortaokulu öğrencilerini ağırladık.

Şbt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda BİST Kaleönü Ortaokulu öğrencilerini ağırladık.

Şbt

Milli Eğitim Bakanlığı " Dilimizin Zengillikleri " projesi dahilinde ortaöğretim öğrencilerini kapsayan Deyimler ve Atasözü Okumaları, Anlamını Bul etkinliklerimizden örnekler.

Ock

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde yapılan ve ilimizden öğrencilerin de katıldığı “Maziden Atiye Ahlat Gençlik Kampı”sona erdi.

Okulumuz 10 Müzik Sınıfından Ahmet Taha BÜLBÜL katılım sağladı.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Dönem Sonu faaliyetleri kılavuzu çerçevesinde okulumuzda yürütülen,Resim sergisi ve Müzik dinletisi etkinlik örneklerimiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyetleri Kılavuzu çerçevesinde okulumuzda yürütülen, Bilgi Yarışması, Hitabet Okumaları, Komedi Saati etkinlik örneklerimiz.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı " Dilimizin Zengillikleri " projesi dahilinde ortaöğretim öğrencilerini kapsayan   Dîvânu Lugâti't-Türk Okumaları Anlamını Bul etkinliklerimizden örnekler.

Ock

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Güveçli Ortaokulu öğrencilerini ağırladık.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından koordine edilen " Dilimizin Zengillikleri " projesi dahilinde il geneli ortaöğretim öğrencilerini kapsayan Safahat

Okumaları afiş yarışmasında okulumuz öğrencisi Rojin ÖZEL'e ait afiş çalışması il birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

Bingöl’de Bilim Yolculuğunun sanat durağı olan Bingöl Güzel Sanatlar Lisesinde bu hafta Turgut Özal Ortaokulu öğrencilerimiz müzik ve görsel sanatlar atölyelerine katıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan afiş çalışmamız.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Turgut Özal Ortaokulu öğrencilerini ağırladık.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen " DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" projesi dahilinde okulumuzda yürütülen "Safahat Okumaları" çalışmalarımızdan örnek etkinlik çalışmları.