BİNGÖL / MERKEZ - Bingöl Güzel Sanatlar Lisesi

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızca yürütülen " DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" projesi dahilinde okulumuzda yürütülen "Safahat Okumaları" çalışmalarımızdan örnek etkinlik çalışmları.

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Bingöl TOBB Cevdet Yılmaz Ortaokulu öğrencilerini ağırladık.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Bingöl Özel Hürriyet Ortaokulu ve Misafir olarakta Bilim Yolu Koleji öğrcilerini ağırladık.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde Türk Klasikleri Pano  Eykinliklerimiz

Kas

Milli Eğitim Bakanlığımız Dilimizin Zenginlikleri Projesi dahilinde okulumuzdaki Bilen Oturur Etkinliği çalışmalarımız.

Kas

Bingöl Üniversitesi Uluslararası Bal Fuarı canlı çizim faaliyetimiz. Emeği geçen Görsel sanatlar öğretmenlerimiz Sevgi SAKLI, Mehmet ÇİFÇİ ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen 10 Kasım Atatürk'ü Anma Programı Resim Sergimiz.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Vali Kurtuluş Şişmantürk Ortaokulu öğrencilerini ağırladık.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" Projesi dahilinde okulumuzda Kazım Karabekir İlkokulu öğrencilerini ağırladık.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda BİST  Gözer İlkokulu öğrencilerini ağırladık.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda BİST Mustafa Kemal Paşa İlkokulu öğrencilerini ağırladık.

Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce yürütülen "Bingöl'de Bilim Yolculuğu" projesi dahilinde okulumuzda Atatürk İlkokulu öğrencilerini ağırladık.

Ekm

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023-2024 eğitim öğretim yılı 1. dönem Orta Öğretim dersleri için okul genelinde yapılacak ortak sınavlar için konu soru dağılım tabloları aşağıda tablo halinde yayımlanmıştır.

İlgili tablolara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.